Kom eens een kijkje nemen!

Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school!

Nieuwe ouders geven we uitgebreid informatie over de school. Bij elk verzoek tot inschrijving maken wij persoonlijk kennis met u en uw kind(eren). In het kennismakingsgesprek krijgen u en uw kind een rondleiding door de school. Er is alle tijd voor al uw vragen!

Vierjarigen

Natuurlijk is het slim om op tijd aan te melden, dan bent u zeker van een plekje. Aan nieuwe ouders adviseren wij dit rond de derde verjaardag van hun kind te doen. Kinderen mogen vanaf de dag dat ze 4 jaar worden naar school. Voor die tijd mogen zij, in overleg met de leerkracht, een aantal dagdelen komen kennismaken.

Leerlingen van een andere school

Kinderen die van een andere school komen, kunnen het beste ook ruim van tevoren worden aangemeld. Dan kunnen we met elkaar afstemmen welke mogelijkheden er zijn. Wanneer de overplaatsing doorgang kan vinden, bekijken we welke mogelijkheden er zijn om de kinderen verder te laten kennismaken met de school en hun nieuwe klasgenoten.

Een gesprek?

U kunt bellen met de school of mailen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school. Klik op onderstaande button om een kennismakingsformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kennismakingsformulier

Onderdeel van
Onze Wijs
Onze Wijs Christelijk basisonderwijs